....clan iznad tebe....

Stran 5 od 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Go down

Re: ....clan iznad tebe....

Objavlja  ::M-e-d-y:: on Tor Sep 23, 2008 3:26 pm

no tko elvisa poznam že ful dovg mislm da že ene 5let odkar sm na folkloru,tko da vm lahko povem da je oseba vedno dobre volje,nasmejan...iskren pomalo šutljiv in zaprt vase ampak očitno ma razloge za to,da je tak....elvis je vedno za žur dok je u igri šaban heheh dobr ne samo kad je šaban more i uz onu soba 102....Jah kaj nej še rečm voli popušt koju , voli grozljivke gledati, voli čitati...

avatar
::M-e-d-y::
Ljiljan
Ljiljan

Število prispevkov : 947
Age : 29
Location : city park :P
Registration date : 05/06/2008

Poglej uporabnikov profil

Nazaj na vrh Go down

Re: ....clan iznad tebe....

Objavlja  sonchy on Sre Sep 24, 2008 12:42 am

a teta meda ma to je ena ful uredu puno škoda da se prej nismo tko družle uglavnom nora na svog anija tko lohk ji ful zaupaš,prjazna vedno za žur posebno ako je tu malibu Very Happy ma voli puno pričat a kad se nasmije nekad bubnjiči ti popucaju ma super cura
avatar
sonchy
Ne mogu bez foruma
Ne mogu bez foruma

Število prispevkov : 567
Age : 30
Location : Tu Negdje Blizu Odma Iza Čoška
Registration date : 01/06/2008

Poglej uporabnikov profil

Nazaj na vrh Go down

Re: ....clan iznad tebe....

Objavlja  BeGuSa on Sre Sep 24, 2008 9:39 am

oo nš sonchy je prou en sunny
ah to je ena uredu oseba prijazna vedno za žure, ful rada densa poleg tega pa ji zapaše tud kaka stok-kola...hehe...
aja...pa zaupaš ji tud lohka kaka stvari...pa rada ti bo prsluhnla če te kej matra...


BeGuSa
Stari folkoraš
Stari folkoraš

Število prispevkov : 324
Age : 26
Registration date : 09/09/2008

Poglej uporabnikov profil

Nazaj na vrh Go down

Re: ....clan iznad tebe....

Objavlja  sonchy on Čet Sep 25, 2008 9:30 pm

ev opet mirela pa ona je trenutno samska tako da momci fino akcija al pazite se njenog buraza opasan je taj mačak
ps (mirela nomoj pisat da volim saslušat ljude onda če mi se svi jadat a ja nemam kome nazad)
inače nadam se da čemo nekako biti u sorodrstvu Very Happy Razz šala
avatar
sonchy
Ne mogu bez foruma
Ne mogu bez foruma

Število prispevkov : 567
Age : 30
Location : Tu Negdje Blizu Odma Iza Čoška
Registration date : 01/06/2008

Poglej uporabnikov profil

Nazaj na vrh Go down

Re: ....clan iznad tebe....

Objavlja  ::M-e-d-y:: on Sob Sep 27, 2008 10:28 am

sunny sonči je pač sunny

vedno nasmejana, zabavna, vedno pove kar misl, dobro igra kolo i sve koreografije zna od a-ž, doma je pridna pere, pegla, kuha, čisti uglavnom valja je ženiti dobra po srcu vedno si najde čs za družbo, ni ji panike nikamor zapelat...itd. da ne nabrajam
avatar
::M-e-d-y::
Ljiljan
Ljiljan

Število prispevkov : 947
Age : 29
Location : city park :P
Registration date : 05/06/2008

Poglej uporabnikov profil

Nazaj na vrh Go down

Re: ....clan iznad tebe....

Objavlja  BeGuSa on Tor Dec 16, 2008 5:59 pm

no tkole da malce obnovimo tole igrico Smile

Medy - no kokr sm jo lohka jst spoznala al pa ocenla nekak bi lohka tud tko rekl glede na to, da se niti ne družmo ne vem kok orng, je uredu punca, iskrena pove ti tist kar misl, zaljubljena, rada žura/pleše zravn pa rada tud kej popije(mislm, da ji je ušeč malibu) in , hkrati pa tud ne smemo pozabt na njezin smjeh baš tako košto kaže Aluka iz dubine duše hiihii... Wink , mislm da se rada pogovarja, da rada drugim prisluhne, svetuje...
Very Happy

BeGuSa
Stari folkoraš
Stari folkoraš

Število prispevkov : 324
Age : 26
Registration date : 09/09/2008

Poglej uporabnikov profil

Nazaj na vrh Go down

Re: ....clan iznad tebe....

Objavlja  ELA on Pet Dec 19, 2008 12:01 pm

hEJ begušo!!!

Naša mala beguša je jako simpatična djevojka, voli praviti kolače, kuhati, pospravljati itd. prava kučna pomočnica a i naravno poštena djevojka. Voli pjevati, plesati i pričati!!!!! A zna se boriti i za sebe što je jako važno da zločesti narod, dobre duše ne izkorišta!!!! Mora samo da nađe još sebi primernega ˝deca˝ Very Happy i bit če najbolja lol!

˝Dobra sam, dobra sam djevojka, po tom svako me zna, još samo da se zaljubim i bit ču najbolja.....˝

Pusica..... če sem kaj narobe napisala brez zamere...
avatar
ELA
Ljiljan
Ljiljan

Število prispevkov : 784
Age : 33
Location : Škof - ljica
Registration date : 02/06/2008

Poglej uporabnikov profil

Nazaj na vrh Go down

Re: ....clan iznad tebe....

Objavlja  ::M-e-d-y:: on Čet Dec 25, 2008 4:07 pm

flower evo pa da js neki povem za svojo mirelo king

Mirela je ful ful ful ful dobra prjatlca v tem času kokr se poznave mislm, da sva se kr zbližale in si dost zaupave. Mirela je oseba k točn ve kdaj mora uskočt...točn ve kdaj je čs da mi kej svetuje, pomaga, itd. Mirela mi je že parkrat dokazala svoje prjatlstvo, ko so mi vsi hrbet obrnil mi je ona stala ob strani mi svetovala, pomagala in Mirela hvala ti za to in teb in Hariju queen je poštena punca voli da pravi kolače, da igra kolo da žura itd. no pa sj usi k jo poznate veste kakšna je cherry

Mirela bodi to kar si

samo tvoja teta meda
avatar
::M-e-d-y::
Ljiljan
Ljiljan

Število prispevkov : 947
Age : 29
Location : city park :P
Registration date : 05/06/2008

Poglej uporabnikov profil

Nazaj na vrh Go down

Re: ....clan iznad tebe....

Objavlja  ELA on Čet Jan 08, 2009 8:24 pm

Najlepša hvala za te besede teta meda!!!!!!!!!

Vglavnem sem že opisala mediho , ki jo vidim v svojih očeh! Dodatno lahko povem da je punca, ki pove kar misli kar največ občudujem pri njej, saj sem tudi sama taka , rada žura, pleše, poje tudi kakor jaz in zato jo imam rada v svoji družbi, saj se vedno nasmejem in uživam ko sem z njo.
Rada zasluži svojo plačo in tudi pridno čuva denar!!!
Rada posluša in svetuje in lahko garantiram, da bi se v težkih trenutkih lahko obrnila nanjo!

Hvala medy zato ker si taka
avatar
ELA
Ljiljan
Ljiljan

Število prispevkov : 784
Age : 33
Location : Škof - ljica
Registration date : 02/06/2008

Poglej uporabnikov profil

Nazaj na vrh Go down

Re: ....clan iznad tebe....

Objavlja  BeGuSa on Pet Jan 16, 2009 6:03 pm

Hey Mirelchy!

evo ga pa začnimo...Mirela je lepa postavna mlada mamica,oseba k se zna pogovarjat,ve kje lahko kej pripomne,doda,svetuje...mislm da ima zdaj odkar je postala mamica popolnoma drugačen pogled na svet,tud razmišlja še bolj zrelo-odraslo,odgovorno...je tud zlo gostoljubna,rada pa tud pleše,poje,igra kolo Razz...
Nesmem pa pozabt oment še ljubkega,fotogeničnega(slike FB),srčka Adela,k bo februarja akobogda kr že 1leto star! Da bo res All inclusive fam. Čolić,bom še omenla atija Harija(lej k se rima)hehe...isto uredu oseba tko kt mirela,joj k se spomnem da sva se enkrat kregala,mi postane kr rahlo bed :S,al i to smo preživili i sad je sve ok!!





BeGuSa
Stari folkoraš
Stari folkoraš

Število prispevkov : 324
Age : 26
Registration date : 09/09/2008

Poglej uporabnikov profil

Nazaj na vrh Go down

Re: ....clan iznad tebe....

Objavlja  Aluka on Tor Feb 10, 2009 11:16 pm

OOOO eo mi mirelceee, hehehe. Ejjjj momci neznam šta čekate, to je naš angelček, pametna, vrijedna, ljepa ko lutka, i ko što kaže mirela zna se postavti zase kar je danes najpomembneje. Poznam jo žee zelo zelo dolgo in prav spomnim se kako se nam je kot punčka smejala men in mersadu ter našim glupostima, ki smo ji izvajal s puncami in vsem živim, zdj nas je pa dohitela in jo sami mi moramo mirkat pred temi momčiči. Sej prav da jo osvajate al pazite se mene i mersada nemoj da vam mi zube prošetamo, hehehhe. Mirelca vse naj naj od elota-aluke Very Happy Very Happy
avatar
Aluka
Ne mogu bez foruma
Ne mogu bez foruma

Število prispevkov : 580
Age : 30
Location : Šentvid
Registration date : 09/06/2008

Poglej uporabnikov profil

Nazaj na vrh Go down

Re: ....clan iznad tebe....

Objavlja  maLenaa* on Sre Feb 11, 2009 12:52 am

elvis...bolj znan kot aluka Very Happy...kaj naj rečem? na msn-ju me vedno pozdravi njegov virus Laughing Laughing drugač pa kolk sn opazla moram reči da je zelo pozoren dečko vedno razpoložen za pogovor in tak zlo prijazen momak Very Happy... pa i ako se ne varam - samski še kr... al doće ona sudjena Wink

cmook
avatar
maLenaa*
Ne mogu bez foruma
Ne mogu bez foruma

Število prispevkov : 520
Age : 26
Location : daleko negdje tamo daleko
Registration date : 06/08/2008

Poglej uporabnikov profil

Nazaj na vrh Go down

Re: ....clan iznad tebe....

Objavlja  Aluka on Sre Feb 18, 2009 12:58 am

Ma neda elo svog šečera nikome, hehe. Ja prav maš aluka je še samski. Ma amrica je dušica naša, naša štajerka, hehe. Veam samo da je vedno za razgovor in da zelo zrelo razmišlja glede na svoja leta. Ti nam samo ostani taka ko što jesi i biče sve super, hehe. I moraš ti spomenti moje viruse
avatar
Aluka
Ne mogu bez foruma
Ne mogu bez foruma

Število prispevkov : 580
Age : 30
Location : Šentvid
Registration date : 09/06/2008

Poglej uporabnikov profil

Nazaj na vrh Go down

Re: ....clan iznad tebe....

Objavlja  Ludacha on Pon Feb 23, 2009 12:20 am

hehe nebom opisovala aluke ampak bom povedala eno njegovo bruko...
tko mi dans na rojstnm dnevu sedimo i jemo, i aluka nije imao tanjira.
i tko on men zabije: de lupi otu žensku kad prodje, da mi donese tanjir...
pa se jz začnem režat: reko, aluka, to je moja tetka...

hehehe
ma kaj nej rečm, lud totalno Very Happy ¸¸

_________________
....a tebe voli tvoja Ludacha....
avatar
Ludacha
Moderator
Moderator

Število prispevkov : 786
Age : 32
Registration date : 05/06/2008

Poglej uporabnikov profil

Nazaj na vrh Go down

Re: ....clan iznad tebe....

Objavlja  BeGuSa on Pon Feb 23, 2009 1:33 am

Oooo...Aidica,naša Ludacha

tko prvo ludo,res ludo obožuje JK,pomoje je njen idol,hehhe...no skrtka Aida je luškana resna zabavna prijazna punca,oseba k se zna postavt zase, se borit za tist kar si začrta, za svoje cilje(kar je čist prou), je ženska k ve kaj hoče.
Je pa tud zbirateljica al pa njen hobi-tobice,čevlji...hehehe...aha...pa rada ma svojga fanta Tomyja Smile

Very Happy

BeGuSa
Stari folkoraš
Stari folkoraš

Število prispevkov : 324
Age : 26
Registration date : 09/09/2008

Poglej uporabnikov profil

Nazaj na vrh Go down

Re: ....clan iznad tebe....

Objavlja  Sponsored content


Sponsored content


Nazaj na vrh Go down

Stran 5 od 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5

Poglej prejšnjo temo Poglej naslednjo temo Nazaj na vrh


 
Permissions in this forum:
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu